2017, un altre bon any pel FADE Lab

Com a quasi a tot arreu, el FADE Lab ja ha començat les vacances, aquest any molt merescudes ja que el Lab ha destacat en l’apartat d’instal·lacions del passat 9è FADE Festival amb tres propostes d’un alt nivell com el pantallONOFF, una pantalla interactiva amb més de 900 interruptors, la ràdio “D’un temps d’un país” amb col·laboració amb els Luthiers Drapaires i la que va ser una de les instal·lacions més destacades del festival, l’Univers Pintat, una instal·lació interactiva on la imaginació i la pintura prenen el protagonisme, amb la col·laboració de David Auladell.

Per a totes aquelles persones que no vau poder venir al festival, tenim bones notícies, ben aviat podrem gaudir d’aquestes instal·lacions en altres indrets i festivals del país, estigueu atentes a les xarxes!

El Lab s’ha acabat convertit en el laboratori on es gesten i es desenvolupen moltes de les propostes audiovisuals-interactives que es presenten durant el FADE Festival. Amb la finalitat de promoure i vincular l’art digital amb la ciència, la tecnologia i aplicar-la a la creació artística. L’espai s’ha convertit en un viver de futures vocacions científiques-tècniques i per tant garantir així la continuïtat del FADE Festival.

Moltes gràcies a tothom que hi participa d’una manera o altra. Us animen a apuntar-vos setmanalment a les activitats del Lab a partir del mes de setembre!

Related Posts
web_taller_musica