Boreals

Miquel Serra, Víctor & Xavier Paradís

DIA

02 de juliol

HORARI

La Placeta, 18.30 h
L’evolució com a única constant des de 2011, seria una manera de definir el trajecte de Boreals.

 

En el camí: evolució i petits girs estilístics. Miquel Serra (Mallorca) i els germans Víctor i Xavier Paradís (Canadà), han acabat per fer del seu viatge sense final i de les seves vivències, la seva primera influència en el musical. Mai han pres dreceres, ni han buscat la via fàcil, però tot i així podríem anomenar en una primera etapa a Fuck Buttons i Mogwai, més tard a Bonobo i Caribou, i a partir del seu primer llarga durada “Antípodes” el 2013, el seu propi paisatge com a referència del seu so orgànic aparellat a la producció electrònica. Un disc debut que els va posicionar entre els millors llançaments de l’any a Espanya, destacat i elogiat per la premsa. Detalls electrònics ben cuidats acompanyats d’una contundent instrumentació que culmina en un directe hipnotitzant i enèrgic que no deixa indiferent a cap context, sigui en club, festival o auditori.

 

Es tracta d’un directe electritzant que els ha portat a compartir escenari amb artistes internacionals com Disclosure, Mount Kimbie, Max Tundra o El Columpio Asesino, i en reconeguts festivals com el Primavera Sound, BAM (Barcelona) o Demoscòpiques de Mondosonoro, entre molts més . Així mateix, han girat per sales de la geografia espanyola, França i fins i tot una incursió per Llatinoamèrica (Costa Rica).

 

Guitarres vaporoses i esquinçades, teclats festius però emotius, i tot perfectament entallat en una vestit eteri, de ciència ficció. Un so i unes cançons que transmeten una escapada cap endavant de la que la seva pròxima parada és a l’abril de 2015 a Foehn Records. Seguirem aquesta estela i ens deixarem portar per la inèrcia d’aquest viatge.

 

Text: Jordi Isern
Altres enllaços: Bandcamp, SoundCloud, Foehn Records
Llista de reproducció - Boreals