El FADE

En unes circumstàncies socials com les actuals i amb un país torpedejat a la seva línia de flotació en molts aspectes, el fet de destinar diners públics a organitzar una mostra d’art digital pot semblar ridícul i fins i tot arribar a molestar.

Tot i això, després de nou edicions i la participació de centenars d’artistes, investigadores i formadores, des del FADE continuem reivindicant la importància que suposa el fet de posar en contacte a aquestes professionals amb el públic en general.

El món es globalitza i canvia molt depressa: apareixen noves corrents estètiques i la tecnologia avança a pasos de gegant, però al mateix temps també sorgeixen noves èlits i noves eines de control social que hem de conèixer i, si es dona el cas, poder combatre.

El FADE és una festa, però també, gràcies a les persones que accepten la invitació a participar-hi, un acte de resistència i una eina de canvi destinada a plantar cara a unes polítiques educatives, socials i culturals pensades amb els peus.

Així que passeu-vos-ho molt bé i endavant les atxes!


Galeria
d’imatges


Edicions
anteriors


Descàrregues

Necessites utilitzar el logotip del FADE? T’ho posem fàcil, en aquest apartat podràs descarregar el logotip de la mostra en diferents formats!

Organitza

logo_ACE_black